Cargando...

Immobiliària Belfinques la seva agència de confiança Terrassa

Us oferim un servei personalitzat, adaptat a les vostres necessitats. Som professionals immobiliaris al vostre servei.

Nosaltres

Belfinques Egara no es limita a ser una agència immobiliària convencional dedicada simplement a la venda o lloguer de propietats. Ens distingim per oferir un servei altament personalitzat i per un compromís inquebrantable amb els nostres clients, centrant la nostra atenció en la recerca del màxim benefici per a cada client i el seu perfil familiar. 

Els nostres serveis inclouen una valoració pericial gratuïta per a tot tipus d'immobles. Oferim assessorament especialitzat per trobar l'habitatge ideal que s'adapti a les necessitats de cada família, procurant fer realitat els seus somnis i millorar el seu benestar. 

A més, proporcionem un estudi econòmic personalitzat i gratuït perquè els clients puguin avaluar la viabilitat de la seva compra en funció de les seves necessitats i expectatives financeres. 

Així mateix, oferim assessorament gratuït en l'elecció de la millor hipoteca adaptada a cada perfil familiar, permetent que prenguin decisions informades i segures per a la seva tranquil·litat i la de la seva família. 

A Belfinques Egara, entenem que la compra o venda d'una propietat implica consideracions fiscals significatives. Per això, oferim assessorament fiscal immobiliari per evitar sorpreses desagradables en el procés. 

No només som la seva agència immobiliària, sinó també el seu aliat en la resolució de qualsevol dubte o problema relacionat amb el seu habitatge. Des de vendes, compres, lloguers, herències, actualitzacions d'obra nova, divisions horitzontals, marquesats, dominis directes, fins a embargaments o altres circumstàncies, estem aquí per proporcionar-li l'orientació, ajuda i gestió que pugui necessitar. 

Consulti amb nosaltres. No dubti a acudir a Belfinques Egara; estem compromesos a ajudar-lo i servir-lo en totes les seves necessitats immobiliàries. L'acompanyarem en cada pas dels seus processos de compra i venda amb transparència i eficàcia.

 

Quines Gestions oferim

Qualsevol tràmit o gestió relacionada amb la compravenda o lloguer d'un producte immobiliari a Belfinques Egara S.L. proporciona l'assessorament personalitzat a tots els nostres clients, per facilitar tots aquests tràmits i gestions, que sigui del seu menester, perquè vostè el nostre client estigui assabentat en tot moment amb la màxima transparència.

Els serveis que ofereix Belfinques Egara S.L. són:

Oferim valoració del seu immoble: gratuït

-Gestió, legal i contractual, formalització notarial, i assessorament en tot el seu procés de compra-venda seu immoble: tant de compra, com de venda.

-Estudi Econòmic, Assessorament financer, tràmits d’hipoteques

-Qualsevol tràmit i gestió relacionades amb la compravenda d'immobles com poden ser: Herències, obra nova del seu habitatge si es cal, i altres.

Gestió de lloguers:

-Recerca del llogater adequat per a cada propietat

-Gestió d’assegurança d’impagaments 

-Formalització contractes a la normativa actual

-Canvi de nom dels serveis de subministres

El nostre horari d'atenció es el següent:

De dilluns a dijous:

-9:30 hores a 13:30 hores i tardes 17:00 hores a 20:00 hores

Divendres:

-9:30 hores a 13:30 hores i tarda oficina tancada, però visites concertades

Dissabte i diumenge: Tancat